Wat is het salaris van een hoofdagent?

Wat is het salaris van een hoofdagent?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Hoofdagent Je krijgt vanaf het begin van de opleiding betaald. Instroomleeftijd en ervaring bepalen de hoogte van het inkomen. Dit varieert tussen de €1399 en €2284 bruto per maand. Na je opleiding verdien je maximaal €2953 per maand (vastgelegd in CAO).

Wat verdien je bij het arrestatieteam?

Het salaris van een senior politiemedewerker arrestatieteam begint bij € 2.635 per maand. Het beroep senior politiemedewerker arrestatieteam is een variant van het beroep Allround politiemedewerker. Het salaris van Allround politiemedewerker ligt gemiddeld op € 2.867 bruto per maand.

Wat verdient een brigadier?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Brigadier Afhankelijk van de instroomleeftijd en ervaring wordt de hoogte van het inkomen vastgesteld. Dit ligt tussen de €1312 en €2164 bruto per maand gedurende de opleiding. Na je opleiding verdien je maximaal €3100 per maand (CAO bepaald).

Wat verdient een teamchef bij de politie?

Gemiddelde maandelijks-salaris voor Teamleider (m/v) bij Politie in Nederland is ongeveer € 4.269, wat 19% boven het nationale gemiddelde ligt.

Wat verdient een hbo politieagent?

Na de hbo-politieopleiding krijg je een aanstelling in een politiefunctie. Formeel is dit de functie senior in de basispolitiezorg. Dit is een functie in schaal 8 met bijbehorend salaris van minimaal € 2.715,- (peildatum juli 2020). Ook kent de politie een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoeveel verdient een politie inspecteur netto?

Het loon van een hoofdinspecteur bij de politie: 2.395 euro netto. We vroegen L.S.

Wat verdien je bij de ME?

Wie een inzet doet voor de mobiele eenheid (ME), krijgt daarvoor een vergoeding van 34,39 euro bruto per dag. Daarnaast is er nog 8 procent vakantiegeld en een ‘dertiende maand’ à 8,33 procent.

Wat is hoger inspecteur of brigadier?

Brigadier is een rang bij de Nederlandse politie, geklasseerd tussen hoofdagent en inspecteur. Er is geen verschil in de opsporingsbevoegdheid van een agent met deze rang en de politiemedewerkers met de rang aspirant, surveillant, agent en hoofdagent, met uitzondering van de buitengewoon opsporingsambtenaar (boa).

Wat houdt een brigadier in?

brigadier – zelfstandig naamwoord uitspraak: bri-ga-dier 1. iemand die bij de politie werkt, hoger dan inspecteur, en lager dan hoofdagent ♢ hij is bevorderd tot brigadier Zelfstandig naamwoord: bri-ga-dier de brigad…

Wat doet een teamchef bij de politie?

Als teamchef C geef jij leiding aan een team gericht op overwegend niet-routinematig uitvoerend werk dat een hoge mate van variëteit kent. Er kan sprake zijn van problematiek waarvoor nog geen plannen van aanpak of draaiboeken zijn gemaakt en waarbij je structureel door specialisten wordt ondersteund.

Wat verdient een overste bij de landmacht?

het beroep luitenant-kolonel landmacht valt onder de beroepsfamilie Officieren landmacht. Het salaris Officieren landmacht ligt gemiddeld op € 7008 bruto per maand.

Wat verdient een agent mbo 4?

Na het afronden van de laatste lesperiode op de Politieacademie krijg je een vaste aanstelling als medewerker in de basispolitiezorg. Dit is een functie in schaal 6 met bijhorend salaris van minimaal € 2.217,- en maximaal € 3.160,- (peildatum juli 2020).

Wat kost de Politieacademie?

Het salaris tijdens de politieopleiding

1e studiejaar 2e studiejaar
mbo 4-politieopleiding €882 €1363
hbo-politieopleiding €986 €1363
verkorte hbo-politieopleiding €986 €1363
hbo masteropleiding recherche €2158-€2228 €2228-€2371

Hoeveel verdient een politie inspecteur in opleiding?

Een startersloon als agent begint vandaag bij zo’n 2.109 euro bruto per maand. Met een diploma secundair onderwijs, kan je voor een functie als inspecteur gaan en kan je starten aan 2.296 euro bruto.

Wat verdient een politie agent in Amerika?

Het gemiddelde salaris voor een Agent in regio New York, Verenigde Staten is US$ 55.223 per jaar. De gemiddelde aanvullende vergoeding voor een Agent in regio New York, Verenigde Staten is US$ 16.265, waarbij het bereik uiteenloopt van US$ 947 tot US$ 279.356.

Wat is het salaris van een dokter?

Wat verdient een Huisarts? Het salaris van een Huisarts in loondienst ligt bij fulltime dienstverband tussen de €7600 en €8700 bruto per maand. Het salaris van een huisarts is afhankelijk van ervaring en de CAO die van toepassing is. Dit kan zijn de CAO voor huisartsen, of de CAO voor Gezondheidscentra.

Wat is de AE politie?

De Aanhoudingseenheid (AE) loopt meestal in burgerkleding tussen demonstranten. Zo vallen deze politiecollega’s niet op en kunnen ze zien of er strafbare feiten worden gepleegd en wie de onruststokers zijn. Het doel van de AE is om de grootste raddraaiers te isoleren en te arresteren om zo de rust te herstellen.

Wat is AT politie?

Een arrestatieteam (AT), officiële benaming Arrestatie- en ondersteuningsteam, is een gespecialiseerd team dat wordt ingezet bij levensbedreigende situaties of die levensbedreigend kunnen worden.